10 Şubat 2017 Cuma

KÜTÜPHANESİZ OKUL KALMASIN



KÜTÜPHANESİZ OKUL KALMASIN

"Kütüphanesiz Okul Kalmasın" projesi Koç Üniversitesi Gönüllüleri Farkındalık Grubu'nun yıllardır devam ettirdiği en büyük projesi olarak bugüne kadar binlerce öğrenciyi kitaplarla buluşturdu. Tamamı Koç Üniversitesi  okul öğrencilerinden oluşan bu grup , her sene ihtiyaç sahibi okullardaki çocuklarımızın giyim, kırtasiye gibi temel ihtiyaçlarını karşılarken onlara binlerce kitaplık bir de kütüphane hediye ettiler.

2500'ün üzerinde kitapla gidilen okullardaki kütüphane etkinlikleri boyunca küçük çocuklarımızla bolca vakit geçiriyor, onların derslerine giriyor, onlara örnek birer abi abla olmak için uğraşıyorlar. Tek beklentileri ise bırakılan kitaplarla hayal güçlerini geliştirecek minik kalplerin mutluluğu. 

Her sene Nisan ayının ikinci haftası kütüphanelerini kurmaya gidiyorlar. Bu yüzden ilk ve ortaokula uygun roman, hikaye, şiir kitaplarına ve yine ilk ve orta öğretime uygun dergilere ihtiyaç duyuyorlar. Nerede olursanız olun göndereceğiniz her kitap çok değerli olacak ve gönüllü öğrenciler tarafından ihtiyacı olan çocuklarımıza birinci elden ulaştırılacaktır.






Her türlü sorunuz veya yardımda bulunma isteğiniz için:


farkindalik@ku.edu.tr veya kugonulluleri@ku.edu.tr adreslerine mail atarak ulaşabilirsiniz. Ayrıca PTT Kargo ile yapacağınız gönderide "Kitap gönderdiğinizi" belirttiğinizde %50 indirimden yararlanabilirsiniz. Göndereceğiniz kitaplar için,

Kargo adresi:
Rumelifeneri Yolu, Koç Üniversitesi, Sarıyer İSTANBUL
34450
Alıcı:
Hakan Gündoğdu
0 545 515 4121

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder