BAL KABAĞI KÖFTESİ (MÜCVERİ)
Bal kabağına bu ara takıldım galiba ... 2-3 kilo balkabağı alıp deniyorum yeni tarifler.'' Hangisini çok beğendin'' derseniz cevap veremem zira ben galiba balkabaklı yiyecekleri çok sevdim.
İşte size balkabaklı tariflerimden birini daha yazıyorum .Bir kez denemenizi tavsiye ederim zaten bir kere deneyince hep yapacaksınız... ☺☺☺☺ Hadi kolay gelsin...
MALZEMELER :
2 Dilim Balkabağı
1 Adet Soğan
2 Çorba Kaşığı Un
1 adet Yumurta
1/2 Demet Maydanoz
1 Tatlı kaşığı silme Kimyon
1 Tatlı kaşığı Tuz
1 Çay Kaşığı Karabiber
Kızartmak için sıvı yağ
YAPILIŞI :
Öncelikle kabaklar rendelenir .Üzerine rendelenmiş soğan ,yumurta ,un,maydanoz ve baharatlar ilave edilip hepsi karıştırılır.
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder